Fem dagar kvar

Sen jävlar. Då står vi där. På Stockholms Stadion bredvid en överviktig Hells Angel med svettlökar och en neurotiskt rockfjortis på speed längst framme vid stängslet. Publiken pumpar "KISS! KISS! KISS!" och jag står och viftar med huvudet fram och tillbaka som jag alltid gör i hopp om att få sen någon bandmedlem kika ut över publiken. En baston drar över stadion från högtalarna och speakerrösten får alla att vråla ut sin eufori: "Aaaallright then! Yooouuu wanted the best! Yooouuu got the best! The hottest band in the world - KISS!". Det jättelika skynket med KISS-logon faller till marken och riffet till "Deuce" drar igång. Och sedan väntar en 2 timmar lång rockupplevelse. Om fem dagar. Oj, oj, oj.

Satt och jobbade i kassan på ICA ikväll.
Lika tristessframkallande som vanligt, om det inte vore för en gubbe som lyste upp tillvaron i fem minuter. Det hela var pinsamt, men väldigt roligt på en och samma gång.
En snygg tjej runt 25 hade slängt upp sina varor på bandet, bland annat ett par klackskor i skinn som jag just skulle till att stämpla in. Då träder en gubbe runt 55 fram till tjejen och pekar på skona: "Hehe, hör du du. Hur äter man de där?" Tjejen såg besvärad ut men tvingade fram ett leende: "Ehhh... ja jag vet inte".
Gubben fortsatte med sin poäng: "He he, jo eftersom det är en mataffär det här! HE HE HE HE HE". Tjejen svarade med ett kallt: "Mmmm...", varpå det roligaste följde då det blev helt tyst och gubben fortsatte med sitt skrockande för att sedan avta mer och mer: He, he, he, he...he...he,he.......he,he.........hrm". Fantastiskt roligt. Och pinsamt.

Nya Indiana Jones-rullen igår var grym. Gå och se den.

DAGENS:

Låt:
Journey
- Don't Stop Believin'

Världens bästa låt.


Kommentarer
Postat av: ma

tjenaaaa! kommer du ikväll eller ?

2008-05-26 @ 11:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0